Vanaf 15 juni 2021 is IQenzo gevestigd op De Eemlandhoeve in Bunschoten. Een prachtige plek, midden in de natuur en aan de rand van Bunschoten. Vanaf de A1 ben je in vijf minuten op De Eemlandhoeve. Als je van de A1 afkomt (of vanuit Amersfoort er onderdoor bent gereden), rij je op de Amersfoortseweg. Bij de rotonde ga je rechtdoor. Bij de stoplichten die volgen, neem je de afslag naar links. Je rijdt dan op de Bisschopsweg. Bij de eerstvolgende kruising ga je naar links, een parallelweg op. De Eemlandhoeve staat dan duidelijk aangegeven. Je rijdt de parallelweg af tot je op het terrein van de Eemlandhoeve bent. Daar kun je de auto parkeren.

Ook vanuit Nijkerk is de Eemlandhoeve goed bereikbaar. Vanaf de Bunschoterweg/Nijkerkerweg rijd je Bunschoten in. Bij de eerste rotonde in Bunschoten neem je de derde afslag. Bij de stoplichten ga je links en bij de volgende stoplichten rechts. Bij de eerstvolgende kruising ga je naar links, de parallelweg op. De Eemlandhoeve staat daar al duidelijk aangegeven. Je rijdt de parallelweg af tot je op het terrein van de Eemlandhoeve bent. Daar kun je de auto parkeren.

Vanuit Baarn/Eembrugge is het eenvoudig: volg de Bisschopsweg tot het kruispunt (De Kronkels) en neem daar rechts de parallelweg. De Eemlandhoeve staat daar al duidelijk aangegeven. Je rijdt de parallelweg af tot je op het terrein van de Eemlandhoeve bent. Daar kun je de auto parkeren. Let op: van 14 september tot 18 oktober is de Bisschopsweg vanuit Baarn afgesloten. De Eemlandhoeve is vanaf die kant dan niet bereikbaar, vanaf de andere kant (Nijkerk/Amersfoort/Bunschoten) wel.

De praktijkruimte bevindt zich in het gebouw bij de gele pijl op onderstaande foto (het Voorhuys). Op de tweede foto staat het betreffende gebouw. Je komt daar het gemakkelijkst door vanaf het parkeerterrein het eerste pad naar de boerderij te nemen, over een houten bruggetje (route 1 op het plattegrondje hieronder). Je loopt dan tegen de ingang van het Voorhuys aan. Als je vanaf het parkeerterrein via de hoofdweg op het terrein aankomt, ga je bij het terras van het restaurant naar rechts, langs de koeienstal. De ingang van het Voorhuys zit dan aan je linkerkant (route 2 op het plattegrondje).

 

 

Het volledig terrein van De Eemlandhoeve. Bij de gele pijl zie je het Voorhuys.

 

 

Dit is het Voorhuys. Op de eerste etage bevindt zich de praktijkruimte.