Aanbod en tarieven

Op dit moment heeft IQenzo een contract voor vergoede zorg in de regio Foodvalley (Nijkerk, Barneveld, Ede, Veenendaal, Renswoude, Rhenen en Scherpenzeel). Voor bewoners van de gemeente Amersfoort/Eemland en andere gemeenten kan alleen een particulier traject geboden worden. Het is in sommige gevallen wel mogelijk om zelf zorg in te kopen met een persoonsgebonden budget (PGB). Lees meer over het regelen van een PGB in de gemeente Amersfoort en in de gemeente Nijkerk. In dit artikel leg ik uit waar je op moet letten bij PGB. In de overige gevallen wordt zorg geleverd zonder tussenkomst van de gemeente, de huisarts en/of het wijkteam en gelden onderstaande tarieven.

Onderstaande tarieven zijn btw-vrij. Ik hanteer vaste tarieven voor een intelligentieonderzoek en een begaafdheidsonderzoek. Bij een begaafdheidsonderzoek wordt aanvullend onderzoek gedaan (lees meer). Elk onderzoek kan zo nodig worden aangevuld (zie ‘extra opties’). Dan maak ik een offerte op maat. De intake, uitgebreide rapportage en nabespreking zijn altijd bij de prijs inbegrepen. Mocht het nodig zijn om een extra gesprek in te plannen, bijvoorbeeld met de leerkracht of intern begeleider, dan wordt dit gesprek in rekening gebracht (tegen het tarief van €110,- per gesprek).

In verband met andere werkzaamheden worden gesprekken en onderzoeken vanaf april 2024 alleen op woensdagen ingepland.

Bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang van een gemaakte afspraak ben ik genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen. Deze kosten bedragen €50,-. Uiteraard is het altijd mogelijk om een afspraak te verzetten.