Aanbod en tarieven

Op dit moment heeft IQenzo een contract voor vergoede zorg in de regio Foodvalley (Nijkerk, Barneveld, Ede, Veenendaal, Renswoude, Rhenen en Scherpenzeel). Voor bewoners van de gemeente Amersfoort/Eemland en andere gemeenten kan alleen een particulier traject geboden worden. Het is in sommige gevallen wel mogelijk om zelf zorg in te kopen met een persoonsgebonden budget (PGB). Lees meer over het regelen van een PGB in de gemeente Amersfoort en in de gemeente Nijkerk. In dit artikel leg ik uit waar je op moet letten bij PGB. In de overige gevallen wordt zorg geleverd zonder tussenkomst van de gemeente, de huisarts en/of het wijkteam en gelden onderstaande tarieven.

Onderstaande tarieven zijn btw-vrij. Ik hanteer vaste tarieven voor een intelligentieonderzoek en een begaafdheidsonderzoek. Bij een begaafdheidsonderzoek wordt aanvullend onderzoek gedaan (lees meer). Elk onderzoek kan zo nodig worden aangevuld (zie ‘extra opties’). Dan maak ik een offerte op maat. De intake, uitgebreide rapportage en nabespreking zijn altijd bij de prijs inbegrepen. Mocht het nodig zijn om een extra gesprek in te plannen, bijvoorbeeld met de leerkracht of intern begeleider, dan wordt dit gesprek in rekening gebracht (tegen het tarief van €110,- per gesprek).

Als vervolg op een onderzoekstraject is het ook mogelijk om een begeleidingstraject met het kind te volgen, waarbij het kind ook psycho-educatie kan krijgen. Daarnaast is het mogelijk om als ouders gecoacht te worden. Hierbij is ruimte voor het ontdekken van eigen patronen die mogelijk invloed hebben op de opvoeding en kunnen doorwerken naar het gedrag van het kind.

Bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang van een gemaakte afspraak ben ik genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen. Deze kosten bedragen €50,-. Uiteraard is het altijd mogelijk om een afspraak te verzetten.

Kindersessies

begeleiding
90/per sessie
  • Uitleg van de onderzoeksresultaten aan het kind (psycho-educatie)
  • Uitleg van de kindkenmerken aan het kind (psycho-educatie)
  • Werken aan het vergroten van de zelfkennis en zelfacceptatie bij het kind
  • Mindsettraining (vanaf 7 jaar)
  • Per sessie van 45 minuten

Oudercoaching

begeleiding
110/per sessie

Inspiratie

kennisoverdracht
n.t.b.
  • Informatiesessie voor onderwijsprofessionals
  • Inspiratiesessie voor ouders
  • Inhoud: geboortepsychologie/intelli-gentie/hoogbegaafdheid
  • Neem contact op voor de mogelijkheden