Contact

Er wordt natuurlijk zorgvuldig met de gegevens omgegaan. Na contact via het contactformulier, email of telefoon verloopt de communicatie via een beveiligde email-server (Zivver). Je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie. Per april 2024 vinden fysieke afspraken alleen plaats op woensdagen.

Neem contact op

10 + 1 =

De Eemlandhoeve, Bisschopsweg 7 in Bunschoten
Op het terrein van de Eemlandhoeve is voldoende parkeergelegenheid. De praktijkruimte bevindt zich op de eerste etage in het gebouw bij de gele pijl op onderstaande foto (het Voorhuis). Op de tweede foto staat het betreffende gebouw. Je komt daar het gemakkelijkst door vanaf het parkeerterrein het eerste pad naar de boerderij te nemen, over een houten bruggetje. Je loopt dan tegen de ingang van het juiste gebouw aan (route 1 op onderstaand plattegrondje). Wanneer je via het hoofdpad vanaf de parkeerplaats op het terrein aankomt, ga je rechts over het terras van het restaurant en langs de koeienstal. De ingang van het Voorhuis zie je dan aan je linkerkant (route 2 op het plattegrondje).

Margreet Heek

Bezoekadres: 
De Eemlandhoeve (het Voorhuis)
Bisschopsweg 7, Bunschoten
Routebeschrijving

Postadres: De Hoevens 36
3829 GP,  Hooglanderveen

Telefoon: 06 27461200

E-mail: [email protected]

NVO: 9657
SKJ: 120002630
KvK: 65952804
AGB-code: 94063014

Geregistreerd bij de Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO), Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ)het ECHA-netwerk, kwaliteitsregisterhoogbegaafdheidtalentstimuleren.nl, ikbenhoogbegaafd.nl en hbregister.nl