Tot 15 juni 2021 is IQenzo gevestigd in De Kamers aan de Wezeperberg 1, in Amersfoort Vathorst. Dit multifunctionele gebouw bestaat uit verschillende kamers. IQenzo zit in de ‘productiekamer’ op de eerste etage. 

Vanaf Nijkerk/A28: vanaf de Verbindingsweg (die parallel loopt aan de A28) rijd je Amersfoort-Vathorst binnen. Bij de derde stoplichten (T-splitsing) ga je rechtsaf. Bij rotonde 6 (Laakboulevard) neem je de derde afslag (Grenspolder). Neem de tweede straat rechts. Daar kun je parkeren. Tegenover basisschool De Marke zie je een rode deur (zie hieronder). Dit is de ingang van het gebouw De Kamers.

Vanaf Amersfoort-Noord/A1: vanaf de Bergpas ga je in de richting van Hooglanderveen (bij de laatste stoplichten rechtsaf). Bij rotonde 16 (Valutaboulevard) neem je de derde afslag. Als je deze weg (Darthuizerberg) helemaal uitrijdt, kom je uiteindelijk bij een groot parkeerterrein. Vervolgens loop je het laatste stukje: aan de rechterkant langs basisschool Het Zwaluwnest, sporthal De Brink en basisschool De Marke. Tegenover De Marke is het gebouw De Kamers, de rode deur (zie onder) is de ingang.

Vanaf Hoevelaken (Hanzetunnel): bij de stoplichten na de tunnel ga je linksaf. Bij rotonde 16 (Valutaboulevard) neem je de eerste afslag. Als je deze weg helemaal uitrijdt, kom je uiteindelijk bij een groot parkeerterrein. Vervolgens loop je het laatste stukje: aan de rechterkant langs basisschool Het Zwaluwnest, sporthal De Brink en basisschool De Marke. Tegenover De Marke is het gebouw De Kamers, de rode deur (zie onder) is de ingang.